رفع ناترازی برق با فعال‌سازی ظرفیت صنایع / ارائه آمار بدون اقدام موثر قابل قبول نیست/ تمرکز بخش کشاوزی برای رفع نیازهای استان

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مردم شریف یزد،اشکذر،زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی؛ششمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال جاری با حضور دکتر «محمدصالح جوکار» نماینده مردم شریف یزد،اشکذر،زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی ،استاندار یزد، معاونین استاندار و اعضای این شورا برگزار شد.

دکتر جوکار در این نشست بیان کرد:اگر در عرصه کشاورزی با توجه به شرایط جغرافیایی ابتدا نیاز استان را در نظر بگیریم و بعد برای تولید برنامه‌ریزی کنیم اثرگذارتر خواهد بود چراکه در تامین بسیاری از نیازها به استان‌های دیگر وابسته ایم اما بخشی از محصولات تولیدی صادر و یا به استان‌های دیگر ارسال می‌شوند.

وی افزود: در ارائه گزارش پیرامون اقدامات مرتبط با شعار سال باید نسبتی بین موضوعات مختلف در نظر گرفته شود و سپس سنجش صورت گیرد اگرنام گذاری سال گذشته افزایش تولید بوده و امسال جهش تولید قطعا تفاوت هایی در ارزیابی این دو وجود دارد و باید مسائل به تفکیک و روشن مطرح شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه کاهش تورم در استان مطرح شد،خوب است که راهکار آن نیز شفاف سازی شود که با چه خلاقیتی تورم کاهش پیدا کرده و شاید عواملی در جامعه وجود داشته که باعث این کاهش شده است و حتما باید اقدامی انجام داده باشیم که به این اهداف ارائه شده دست پیدا کنیم.

دکتر جوکار یادآور شد:در حوزه سرمایه گذاری غیر از بخش مسکن که جایگاه خود را دارد چند آیتم مهم است و اینکه چه میزان از منابع و سپرده‌های مردم نزد بانک‌ها استفاده کرده ایم و با سیاست انقباضی که وجود داشت و در دولت فعلی هم ادامه دارد بانک‌ها حتی از منابع داخلی برای پرداخت تسهیلات استفاده می‌کنند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور افزود: میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی و خارجی باید مشخص و نسبت رشد آن نیز ارائه شود و از دیگر سو امسال نیز با توجه به ناتزاری آب و برق بخش تولید و کشاورزی با چالش‌های زیادی رو به رو شد به طوری که بیلان کاری خیلی از واحدها به منفی رسید و اثرگذاری این مسائل بر اقتصاد مشهود است.

وی تشریح کرد: جهاد کشاورزی باید گزارشی ارائه کند که قطعی برق چه بلایی برسر کشاورزی ما آورده است و در کنار گزارش‌های مدیریتی یک سری آمارها و گزارش‌های میدانی نیز ارائه شود که در وضعیت بخش کشاورزی ملموس باشد.

دکتر جوکار ادامه داد: دولت‌ها می‌آیند و می‌روند از اول انقلاب تا کنون چندین دولت فعالیت داشته است و هر دولتی روشی را بیان می‌کند انتظار از نخبگان می‌رود که پیگیر رشد و پیشرفت استان باشند، امیدواریم ظرفیت‌هایی که در دولت قبل بوده در دولت فعلی نیز استفاده شود.

نماینده مردم مطرح کرد: باید افراد کارآمد و کارآزموده منهای بحث‌های سیاسی برای مدیریت استان انتخاب شوند چراکه استان جای حاشیه‌سازی سیاسی نیست و این حاشیه‌ها بیشترین آسیب را به شاخص‌های پیشرفت استان می‌زند.

وی گفت:اگر هنری داریم،هنر ما باید این باشد شاخص‌ها ی پیشرفت استان را درهمه زمینه‌ها افزایش دهیم و امیدوارم با این گام‌هایی که برداشته شده از نقطه موجود به نقطه مطلوب دست پیدا کنیم.

دکتر جوکار بیان کرد:اگر منتظر بمانیم تا دولت بیاید در حوزه برق و رفع ناترازی ها ورود پیدا کند، تصور درستی نیست استان باید ظرفیت واحدهای تولیدی و چاههای کشاورزی را در این مسیر فعال سازد و فرآیند پیشبرد پروژه های خورشیدی نیز تسریع شود که در غیر این صورت سال آینده سال سختی خواهیم داشت و چاره ای جز اینکه صنایع در زمینه تولید برق, خود تامین شوند وجود ندارد.

در این نشست موضوعاتی از جمله گزارش پایش برنامه تحقق شعار سال، برنامه اجرای سرشماری عمومی کشاورزی،پیشنهادات کارگروه‌های ذیل شورا ارائه و مورد هم اندیشی و تبادل نظر قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا