بانک اطلاعاتی موقوفات استان یزد تهیه شود/ لزوم احیای موقوفات در استان

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مردم؛ دکتر جوکار در این جلسه با اشاره به نگاه مردم در خصوص موقوفات، گفت: در نگاه عامیانه، موقوفات به معنای هدردادن تلقی می شود و دلیل این نگاه هم بی توجهی به موقوفات و رها شدن آن در طول زمان بوده است.

نماینده مردم اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اصلا توجهی به مسئله وقف نمی شد ولی در طول بیش از 40 سال گذشته شاهد اقدامات و از جمله قانونگذاری در این زمینه داریم.

وی ادامه داد: متاسفانه امروزه پایین ترین ارزش گذاری توسط کارشناسان برای وقف انجام فلذا کمترین ارزش را در بین مردم دارد، در صورتی که وقف سنت حسنه ای است که در دین اسلام بسیار تاکید شده و اگر به آن توجه شود می تواند در سایه آن اقتصاد کشور را دگرگون سازد.

جوکار با تاکید بر اینکه اگر موقوفه ای نسبت به زمان دارای کارایی مناسبی نیست، باید نسبت به تغییر کاربری آن و تبدیل به احسن اقدام کرد، گفت: تغییر کاربری ها و تبدیل به احسن کردن و احیای موقوفات بسیار مهم است که باید یکی از اولویت های اداره کل اوقاف قرار گیرد.

نماینده مردم با بیان اینکه شناسایی موقوفات و بانک اطلاعاتی قوی و بروز یکی از اقداماتی است که می تواند در دستور کار مسئولان اوقاف قرار گیرد، افزود: با این کار می توان به صورت برخط وضعیت موقوفات را جویا شد و برای حفظ و نگهداری آن اقدام کرد.

وی در پایان تاکید کرد: در مسئله موقوفات به گونه ای برنامه ریزی صورت گیرد که ضمن احیای موقوفه، ثروتی ایجاد شود تا در زمینه کارهای عام المنفعه مورد استفاده قرار گیرد؛ همچنین اداره اوقاف و امور خیریه می تواند با آورده زمین های مناسبی که در اختیار دارد تحول جدی در تولید مسکن ملی داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا